Minister Slob in gesprek over Nijkerkse politiek

Minister Arie Slob - foto ruben timman.jpg08-09-2021 21:27 08-09-2021 21:27

ChristenUnie Nijkerk organiseert op 20 september een politiek café met als speciale gast minister Arie Slob. Iedereen die interesse heeft in de gemeentelijke politiek en daarin misschien zelf een rol zou willen spelen, is van harte welkom in theater/restaurant Streams Breede Beek, Kloosterstraat 3. De toegang is gratis.

Demissionair minister van Onderwijs en Media namens de ChristenUnie Arie Slob zal het programma openen en meer vertellen over het belang van de gemeentelijke politiek bij de landelijke politiek en over het programma en de inzet van de ChristenUnie daarbij.


Op zoek
Uiteraard is ook de lokale ChristenUnie aanwezig. Wethouder Harke Dijksterhuis is aanwezig om meer te vertellen over de politiek in Nijkerk en de rol van de ChristenUnie daarin. “Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de ChristenUnie is daar al volop mee bezig”, vertelt Dijksterhuis. “Als politieke partij zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen en goede ideeën. Als je geïnteresseerd bent in politiek, je kunt vinden in waar de ChristenUnie voor staat en al langer speelt met de gedachte om iets te doen binnen de gemeentelijke politiek, dan is dit een mooi moment om kennis te maken.”

03. Harke Dijksterhuis


Je mag alles vragen
Raadslid Marina Lanting is er ook bij op 20 september: “We organiseren een café omdat het een laagdrempelige manier is om eens te horen wat het inhoudt om onderdeel te zijn van een politieke partij. Je bent niets verplicht, en je mag alles vragen. Je hoeft geen lid te zijn en ook als je weinig met politiek hebt kun je wat betekenen voor een politieke partij. Daar vertellen we graag meer over. Of misschien vind je het leuk om alleen te luisteren, dat is ook prima.”

01. Marina Lanting


Programma
17.30 Inloop
18.00 Start programma

Gesprekken met Arie Slob, Harke Dijksterhuis en Marina Lanting en veel ruimte voor vragen.

19.30-20.00 Napraten met de gasten, overige raadsleden, bestuursleden en andere belangstellenden.


Neem iemand mee of stuur het bericht door


Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom, dus kom gerust en neem iemand mee van wie je denkt dat hij of zij dit interessant vindt. Ook doorsturen van dit bericht vinden we fijn, want we ontmoeten graag veel (nieuwe) mensen! Graag tot 20 september!

eventueel kunt u zich aanmelden: bestuur@nijkerk.christenunie.nl

« Terug