Drie speerpunten komen samen tijdens NL Doet

7S9A7314woensdag 14 maart 2018 07:51

De kandidaten van de ChristenUnie – SGP waren in het kader van NL Doet vrijdag 9 maart actief bij De Rozelaar in Nijkerk.

Samen met andere vrijwilligers werden diverse activiteiten uitgevoerd om de directe omgeving van woonzorgcentrum De Pol en de Rozelaar een stukje mooier te maken. De kandidaten richten zich onder ander op het timmeren en plaatsen van een kippenhok en twee konijnenhokken. Ook werden tientallen bakken met planten omgepot en bezorgd bij de bewoners van de Pol.  

Diane Palm namens de kandidaten: “Het is zo inspirerend om op een dergelijke manier actief te zijn! In Nijkerk zijn gelukkig veel vrijwilligers actief, wij vinden dat heel erg waardevol. Bijzonder om dat op een plek als de Rozelaar te doen. Door onder andere het bakken van heerlijke producten, tuinonderhoud, dierverzorging en het maken van foto’s zetten mensen met een verstandelijke beperking hun talenten hier op een prachtige manier in. En de bewoners van De Pol zie je genieten van de aandacht die ze krijgen, echt heel bijzonder”. 

NL Doet wordt georganiseerd door het Oranjefonds om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten. De ChristenUnie –SGP vindt vrijwilligers van onschatbare waarde, vindt het belangrijk dat mensen met een beperking volop aan de samenleving meedoen én wil graag dat eenzaamheid bij ouderen zoveel mogelijk wordt voorkomen.  Voor de kandidaten kwamen deze drie speerpunten tijdens NL Doet op een mooie manier samen.   

Bij de foto’s:

De kandidaten van de ChristenUnie – SGP steken de handen uit de mouwen bij De Rozelaar

(Svp bij gebruik bron vermelden: Arjen Gerritsma, Graphic Sound)

« Terug