Debatavond SGP 'Hoe veilig ben jij?’ 20 januari 2017

f35maandag 02 januari 2017 08:00

Zijn wij nog in staat om ons land te verdedigen? Niet volgens Defensieminister Hennis-Plasschaert. Jarenlange structurele bezuinigingen hebben ons leger danig uitgehold. In combinatie met de toenemende onrust in Oost-Europa, de Russische herbewapening, de strijd in het Midden-Oosten en de militaire missies in het buitenland baart dat grote zorgen. Moet er extra geld naar defensie of ligt de toekomst van de Krijgsmacht in Europese samenwerking? Is extra geld naar defensie het antwoord op de IS en op de activiteiten van Rusland?

Flyer debatavond 20-01-2017

Ook de SGP in uw regio wil hier aandacht aan besteden. In samenwerking organiseren de plaatselijke afdelingen van de SGP te Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Leusden, Nijkerk en Woudenberg een debatavond met als thema 'Hoe veilig ben jij?'. Op deze debatavond hopen de sprekers Elbert Dijkgraaf (Tweede Kamerlid SGP) en Mark Brouwer (Kapitein der Mariniers, SGP-lijstduwer en uitgeroepen tot Jonge Ambtenaar van het jaar) met ons in gesprek te gaan over dit belangrijke thema. Mark Brouwer zal ook het een en ander laten zien van zijn werk tijdens diverse missies. Wouter van den Berg (fractievoorzitter SGP Houten) is deze avond de gespreksleider.

Deze debatavond wordt gehouden op vrijdag 20 januari 2017. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.

Locatie: Hoornbeeck College (De Kapel), Utrechtseweg 230, 3818 KG Amersfoort.

Een avond voor iedereen: leden, geïnteresseerden, jong en oud! Jouw / uw inspraak telt. Allen hartelijk welkom,  en tot ziens op D.V. 20 januari 2017!

« Terug