Gemeenteraadsverkiezingen 2014

kop gemeentehuis bij avonddinsdag 30 april 2013 16:02

Helemaal ligt de datum nog niet vast, maar vooralsnog worden op woensdag 19 maart 2014 de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een van de eerste zaken die geregeld moeten worden, is de kandidatenlijst, waarmee wij de verkiezingen ingaan. Binnen de ChristenUnie is het al jaren een goed gebruik dat alle leden in de gelegenheid worden gesteld om zich kandidaat te stellen voor een plek op de kandidatenlijst.

Bent u degene die een politieke betrokkenheid heeft, weet u anderen in uw omgeving te mobiliseren en kunt u de christelijk-sociale uitgangspunten goed uitdragen, dan bent u de juiste kandidaat. Komt u een aantal vaardigheden tekort, maar heeft u wel het enthousiasme, ook dan bent u de juiste kandidaat.

Als u denkt: ´dit is iets voor mij´, meldt u zich dan bij de voorzitter van de selectiecommissie, de heer B(ernard) Kok, Bernhardkok@kpnmail.nl, met een korte motivatie.

Voor nadere informatie kunt u ook bij hem terecht. Dit kan na zaterdag 11 mei a.s., vanwege de vakantie van de heer Kok.  Sollicitaties graag voor zaterdag 8 juni a.s. In de daarop volgende week ontvangen de sollicitanten verdere informatie.

U ontvangt een ontvangstbevestiging als u zich kandidaat stelt.

Wij zijn zeer benieuwd naar uw reactie. Met vriendelijke groet,

Namens de selectiecommissie ChristenUnie Nijkerk.

 

« Terug

Reacties op 'Gemeenteraadsverkiezingen 2014'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.